Visuals

Graag de visuals op uw feest naar een hoger niveau brengen? Wij kunnen een custom licht- en/of lasershow voor uw evenement programmeren. Custom lichtshows zijn er al vanaf €50.

.

OP AANVRAAG

BASIC LIGHTSHOW

De basic lightshow kan bestaan uit enkele bewegende lichteffecten, welke worden versterkt door statisch licht zoals de Pixelbar 12.

Door een lichtshow op te zetten welke de dansvloer op de juiste manier belicht, worden de gasten uitgedaagd om de dansvloer te betreden en kan eenieder genieten van de effecten. Een extra dimensie naast het geluid dus.

.

OP AANVRAAG

PREMIUM LIGHTSHOW

Een uitgebreidere lichtshow, waarbij de inzet van één of meerdere lasers gebruikt kan worden als toevoeging op het bewegende licht en de statische verlichting worden uitgebreid met verschillende programma’s.

Alle armaturen worden over DMX512 aangestuurd en maakt het mogelijk om op ieder gewenst moment verschillende effecten weer te geven.

Meest gekozen

OP AANVRAAG

MASTER LIGHTSHOW

Een enorm uitgebreide lichtshow waar verschillende bewegende lichten in samenwerking met lasers en pixelverlichting zorgen voor een strakke show.

De armaturen worden door de light-jockey live gestuurd, zodat hij kan inspelen op het publiek en daarmee samen met de DJ zorgt voor de spreekwoordelijke puntjes op de i.