Drive-in shows

Hieronder vindt u een selectie van onze met zorg geselecteerde pakketten.

(Al onze pakketten zijn in overleg uit te breiden en naar wens samen te stellen)

.

€250

PAKKET BASIC

Pakket Basic is geschikt voor een feest tot 300 personen. In het pakket kunt u geluid verwachten van de hoogste kwaliteit om uw gasten uit hun dak te laten gaan. 2 subwoofers en 2 toppen maken dit alles mogelijk.

Hiernaast wordt er voor de sfeer gebruik gemaakt van 2 led bars welke voldoende licht geven om de sfeer te maken tijdens uw feest.

Meest gekozen

€300

PAKKET PREMIUM

Pakket Premium is, evenals pakket Basic, geschikt voor een feest tot 300 personen. Hiernaast wordt de licht set bij dit pakket uitgebreid om een mooier effect tijdens uw feest neer te zetten.

De licht set wordt, ten opzichte van het pakket Basic, uitgebreid met 2 moving heads op led zuilen. Deze moving heads zorgen voor een extra sfeer op de dansvloer.

.

€350

PAKKET MASTER

Tot slot is er het meest complete pakket. Het pakket Master is geschikt voor feesten tot 500 personen. Dankzij 4 subwoofers en 2 toppen is er altijd genoeg geluid om de avond te laten slagen!

De lichtset bij dit pakket is uitmuntend. Een truss systeem met parren, moving heads en lasers en maken van het feest een top feest! Uw gasten krijgen niet genoeg van de dansvloer.

Zijn onze pakketten nog niet volledig genoeg?

Neem dan contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat uw feest onvergetelijk gaat worden, want zoals wij altijd zeggen: Uw feest. Uw wensen.